93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell i la Fundació Gas Natural Fenosa posen en marxa un projecte per reduir la despesa energètica a les llars

Creu Roja Sabadell i la Fundació Gas Natural Fenosa han posat en marxa un nou projecte relacionat amb la pobresa energètica. Es tracta d’una iniciativa que vol promoure un estalvi d’energia a la llar i contempla la participació d’una desena de famílies a les quals fa seguiment Creu Roja Sabadell. Es tracta de beneficiaris d’ajudes del programa de pobresa energètica, amb factures pendents d’abonar, avis o tall de subministrament elèctric.

L’objectiu del nou programa que s’ha posat en marxa aquesta mateixa setmana és reduir la pobresa energètica mitjançant un assessorament que permeti millorar l’eficiència i gestió de la llar. Tot plegat, a través de la realització de diferents accions que tenen l’objectiu d’estalviar en la factura del llum o gas. A més, els usuaris poden adquirir hàbits energètics i tenir un major confort a les seves llars.

Els voluntaris participants en el nou projecte reben una formació prèvia. El circuit preveu una trobada inicial amb els beneficiaris, a partir de la qual es fa un informe energètic, gràcies a l’obtenció de dades. Posteriorment, es realitzen visites al domicili on es fa una avaluació de la llar i s’ofereixen consells d’estalvi. En una segona visita, s’efectua el lliurament de kits d’eficiència energètica i es fa un seguiment dels canvis proposats. El projecte també preveu l’opció de fer reparacions a la llar, així com un taller d’economia domèstica d’estalvi energètic.
El nou programa sobre pobresa energètica i estalvi s’allargarà fins el mes de juny, gràcies a un conveni amb la Fundació Gas Natural Fenosa.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies