93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell posa en marxa un taller per a infants que pateixen un procés de ruptura entre els seus progenitors

Creu Roja Sabadell ha engegat aquest mes de gener un nou taller dirigit a infants de progenitors separats. La iniciativa forma part del Servei d’Atenció a Infants de Progenitors Separats (SAIPS) que es va crear l’any 2006. Durant el 2017 ja es va fer un taller i la previsió és que aquest any es pugui tornar a repetir. L’activitat del nou grup va començar el dimecres 17 de gener del 2018 i finalitzarà el mes d’abril. Tot plegat, amb una periodicitat quinzenal.

El taller realitza un abordatge amb un grup d’infants els quals es veuen immersos en un procés de patiment arrel de la separació o divorci dels seus progenitors. La finalitat és dotar d’eines i estratègies als nens i nenes per tal que es puguin mantenir al marge de la conflictivitat conjugal, compartint situacions, experiències, pors i solucions entre els diferents infants.

L’objectiu de tot plegat és crear un grup de suport en aquests infants que sovint són víctimes d’interferències parentals que dificulten l’adaptació a la nova situació, clarificar el nou funcionament familiar i els diferents rols, així com treballar per a minimitzar les repercussions negatives en els infants després de la separació dels seus progenitors. En definitiva, es pretén treballar l’expressió de les emocions disfuncionals i com gestionar-les, facilitant les estratègies de comunicació amb el grup tot entretant les habilitats socials.
El SAIPS és un servei que ofereix Creu Roja a totes aquelles famílies de Sabadell que estan passant o han passat un procés de separació o divorci en el quals els seus fills han patit arrel d’aquest procés de ruptura.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies