93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Els programes d’ocupació de Creu Roja Sabadell assoleixen una seixantena d’insercions al mercat laboral durant l’últim any

ls programes d’ocupació de Creu Roja Sabadell –POISES per a majors de 45 anys i  Ponts cap a l’ocupació- han assolit un total de 62 insercions al mercat laboral durant l’últim any. Són les xifres que deixa el tancament del 2017 i que eleven el nombre de persones ateses a les 123.

Pel que fa al programa de més 45 anys, es van atendre 88 usuaris. D’aquests, es van assolir 65 contractes de 46 persones inserides al mercat laboral. Aquesta diferència entre el nombre de contractes i el d’insercions s’explica pel fet que algunes de les persones usuàries han tingut més d’un contracte en els últims dotze mesos. El programa d’ocupació per a majors de 45 anys va comptar el 2017 amb dues formacions pròpies –auxiliar de col·lectivitats de cuina i logística-. En total, es van formar 49 persones i es va assolir setze derivacions a altres centres de formació de la ciutat.

Les xifres del programa Ponts cap a l’ocupació destinat a les dones amb baixa ocupabilitat se situen en les 35 dones usuàries. D’aquestes, setze s’han pogut inserir al mercat laboral a partir de 38 contractes de diferent índole. Ponts cap a l’ocupació ha format dinou dones en els camps de monitora de menjador i auxiliar de col·lectivitats de cuina. Finalment, s’han fet tres derivacions en altres centres de formació de la ciutat.
Els programes d’ocupació de Creu Roja Sabadell estan finançats pel Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball i Seguretat Social i es desenvolupen a les instal·lacions de Creu Roja Sabadell, al marge de pràctiques que es puguin dur a terme en empreses externes. Actualment, està obert el període d’inscripció als programes. Les persones interessades s’hi poden apuntar al telèfon 93726555 o bé a la seu de Creu Roja Sabadell, al carrer Marquès de Comillas, 99.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies