93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell reparteix esmorzars i berenars a un total de 260 infants en el marc de la campanya ‘Desayunos y Meriendas con corazón’

Creu Roja Sabadell ha començat a fer entrega dels lots d’aliments de la campanya ‘Desayunos y meriendas con corazón’, destinat als nens i nenes que atén l’organització en els diferents programes que desenvolupa. Un total de 260 infants i les seves famílies són els beneficiaris de la campanya a l’assemblea de Sabadell. Els lots contenen productes com magdalenes, llet, cereals, crema de xocolata o cacao en pols.

La campanya va sorgir davant les preocupants xifres de la situació de la infància. L’any 2013, les empreses d’Auchan Holding a Espanya van decidir unir esforços per actuar en pro de la millora de la seva qualitat de vida i van crear la campanya de recollida d’aliments «2.000.000 de Desayunos y Meriendas #ConCorazón» en col·laboració amb la Creu Roja. L’objectiu de la campanya és respondre a una veritable necessitat: recollir aliments de berenars i esmorzars perquè Creu Roja els lliuri als fills i filles de famílies en situació de necessitat en els municipis on es desenvolupa la campanya.

Pel que fa a l’àmbit de Creu Roja Sabadell, la recollida de productes es va fer efectuar el 3 i 4 de novembre a l’Alcampo de Sant Quirze del Vallès i al Simply de Barberà del Vallès.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies