93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell fa gairebé un centenar d’intervencions amb el col·lectiu ‘sense llar’ durant els primers dies de baixes temperatures

  • L’organització humanitària ha tancat les primeres actuacions especials per les baixes temperatures amb un total de 95 intervencions
  • El dispositiu ha permès atendre 28 usuaris al carrer

Creu Roja Sabadell ha tancat les primeres actuacions especials per les baixes temperatures amb un total de 95 intervencions repartides entre l’1 i el 5 de desembre. El dispositiu ha permès atendre 28 usuaris al carrer, a través de l’assistència directe a la via pública i gràcies a l’obertura de llits a les instal·lacions de l’organització. Creu Roja seguirà atent a l’evolució de les temperatures per si ha d’activar novament el dispositiu.

L’operatiu per les baixes temperatures preveu l’activació de la Unitat d’Emergències Socials (UES), un vehicle que fa ruta al carrer per atendre el col·lectiu ‘sense llar’ a la mateixa via pública. La UES i els voluntaris que la formen donen menjar i beguda calenta als usuaris, a més de mantes i altre material. D’altra banda, i quan les temperatures cauen per sota dels zero graus, Creu Roja obre un alberg provisional amb desena de llits disponibles pels usuaris. Aquest recurs preveu un servei de dutxa, roba neta, sopar i esmorzar. Tot plegat, es complementa amb el projecte de ‘dutxes socials’ amb el qual Creu Roja atén cada dijous als ‘sense llar’ de la ciutat.

L’atenció dels últims dies també ha provocat la derivació d’usuaris les nits de dilluns i dimarts 4 i 5 de desembre a diferents pensions de la ciutat a càrrec de l’Ajuntament de Sabadell. De fet, l’anomenada Operació Fred es fa en coordinació amb l’Ajuntament de Sabadell, a més d’altres entitats com Càritas i el servei Sabadell Sostre.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies