93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

La Creu Roja Sabadell surt al carrer per atendre les persones sense sostre per les baixes temperatures

La institució humanitària posa en marxa per primer cop aquest hivern el vehicle per abastir el col·lectiu de persones sense sostre de Sabadell

Creu Roja Sabadell treu al carrer aquest dijous, i per primer cop aquest hivern, la UES (Unitat d’Emergència Social). De manera preventiva, el vehicle farà un recorregut per on habitualment dormen les persones sense sostre de la ciutat per oferir beguda i menjar calent, a més ‘altre material com mantes. La UES, i l’equip de persones voluntàries que en formen part, fan aquesta tasca quan les temperatures baixen i se situen al voltant dels 0º.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies