93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell participarà en la jornada de reanimació cardiopulmonar d’aquest pròxim diumenge a la ciutat

Imatge de complement

Creu Roja Sabadell participarà el pròxim diumenge 15 d’octubre en el Dia europeu de conscienciació de l’aturada cardíaca. Sabadell serà un dels escenaris principals de la commemoració a Catalunya i les activitats, organitzades pel Sistema d’Emergències Mèdiques de la Generalitat i amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell, se celebraran al Racó del Campanar a partir de les 10 del matí. Creu Roja Sabadell hi aportarà una carpa, material i voluntaris.

L’organització fa una crida als ciutadans i ciutadanes que vulguin participar en l’enregistrament d’una flashmob que vol aplegar el màxim nombre de persones simulant una reanimació cardiopulmonar. La gravació es portarà a terme al mateix Racó del Campanar.

El president de Creu Roja Sabadell, Josep Masip, ha assegurat que “la jornada d’aquest pròxim diumenge permetrà sensibilitzar als sabadellencs sobre la importància d’actuar en circumstàncies límit com pot ser una aturada cardiorespiratòria”. En aquest sentit, s’ha mostrat “molt satisfet” que Sabadell sigui l’escenari principal de la celebració de la jornada a Catalunya, així com de col·laborar amb el SEM i l’Ajuntament de Sabadell en el desenvolupament de les activitats previstes.
Per la seva part, el regidor de salut de l’Ajuntament de Sabadell, Ramon Vidal, ha assegurat que “l’infart de miocardi és la principal causa de mort sobtada a Catalunya i moltes vegades es produeix fora d’un entorn sanitari. Per això és tan important que la ciutadania sàpiga com reaccionar en aquests casos”.
Es calcula que actualment la reanimació cardiopulmonar fora de l’hospital només es realitza en un de cada cinc ciutadans que pateix una aturada cariodorespiratòria.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies