93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell obre les seves portes el pròxim 30 de setembre

Imatge de complement

Creu Roja Sabadell obrirà les seves portes el pròxim 30 de setembre, en el marc d’una jornada dirigida als socis, voluntaris i a la ciutadania en general. D’aquesta manera, l’organització vol mostrar les seves instal·lacions, així com l’activitat que realitza durant l’any. La jornada de portes obertes tindrà horari de matí (de 10 a 14h) i comptarà amb diferents al·licients. Està dirigida al públic familiar.

Entre d’altres, l’acte permetrà mostrar els vehicles que utilitza l’organització, conèixer l’interior de les instal·lacions situades al carrer Marquès de Comillas 97, així com el material utilitzat en les activitats i el dia a dia de l’assemblea. Una de les propostes més destacades serà una mostra fotogràfica que se situarà a l’entrada de la seu i que permetrà al visitant fer-se una idea del conjunt d’accions que fa Creu Roja Sabadell. L’organització vol fer partícip de la jornada a tots els ciutadans de Sabadell, Barberà, Badia i Sant Quirze –la seva àrea d’influència-.

Creu Roja Sabadell és una institució humanitària i internacional amb presència a Sabadell des de l’any 1902. L’entitat desenvolupa desenes de projectes destinats als col·lectius més vulnerables de la societat. Tot plegat, amb la intenció de garantir, en la mesura del possible, els drets bàsics i fonamentals de qualsevol persona. Actualment, més de 8.000 socis i uns 700 voluntaris formen part del projecte de Creu Roja Sabadell.
Mostra d’entitats a Barberà del Vallès
Creu Roja Sabadell participa el 30 de setembre i 1 d’octubre a la XI Mostra d’Entitats de Barberà del Vallès. D’aquesta manera, l’assemblea mostrarà un any més al municipi l’activitat que desenvolupa, a partir d’una carpa instal·lada a la Plaça del Vila de Barberà. Creu Roja participarà en les activitats que es duran a terme entre dissabte i diumenge en el marc de la trobada. Entre d’altres, és previst un taller de primers auxilis per a famílies.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies