93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Una norantena de famílies es beneficien de la campanya de recollida de material escolar, organitzada per Creu Roja i Carrefour

Imatge de complement

Una norantena de famílies s’han beneficiat de la campanya de recollida de material escolar ‘IX Campaña de la vuelta al cole solidari’, impulsada per Creu Roja amb la col·laboració de la Fundación Solidaridad Carrefour (FSC). La iniciativa va tenir lloc els dies 1 i 2 de setembre al Carrefour situat al centre comercial Baricentro de Barberà del Vallès.

 Aquesta campanya de recollida de material escolar per a primària i secundària permeten donar un cop de mà a les famílies que s’atenen dins dels projectes de Creu Roja Sabadell. Tot plegat, gràcies a la donació de motxilles, llibretes, bolígrafs, etc. En total, es van recollir 2.276 euros, superant amb escreix els 476 euros assolits ara fa un any. Al marge de l’empenta al projecte, Carrefour hi ha col·laborat fent una donació de material.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies