93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Tanquen amb èxit els projectes estiuencs d’infància de Creu Roja Sabadell

Imatge de complement

Aquesta setmana acaben les activitats estiuenques de Creu Roja Sabadell adreçades a infants i joves. Gairebé una norantena de nois i noies han participat al projecte Diver mou-te –la versió d’estiu del Divermon-, així com a la primera edició del Casal de Badia del Vallès

 

 Pel que fa al Diver mou- te, hi han format part un total de 25 infants. El projecte s’ha dut a terme a les instal·lacions de Creu Roja Sabadell on s’han fet activitats com tallers de samarretes personalitzades o de primers auxilis. A més, els nois i noies han fet sortides lúdiques i culturals. En destaquen l’activitat de rocòdrom a la Panxa del Bou, una visita a Museu de la Ciència de Terrassa (Mnactec) o una classe de ioga amb la col·laboració de La Porta Verda. Una setzena de voluntaris han participat en el projecte dirigit a infants en situació de vulnerabilitat i que va acabar aquest dimarts amb una jornada d’activitats en família. 

 
D’altra banda, una seixantena de nens i nenes de Badia del Vallès han participat en el casal d’estiu de la població, organitzat per Creu Roja Sabadell i amb seu a l’escola La Sardana. La iniciativa ha comptat amb esmorzar i dinar i el menjador de l’escola s’ha convertit en un espai de convivència on s’ha treballat l’alimentació saludable. L’activitat de piscina s’ha convertit en un dels ganxos del casal. A més, s’han fet sortides al CosmoCaixa, activitats d’emocions o una jornada conjunta al Tibidabo amb els infants del Diver mou-te. El Casal de Badia finalitza aquest divendres amb una festa final amb la participació de les famílies. 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies