93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Una vuitantena de nois i noies del casal de Badia i del Diver mou-te gaudeixen d’una jornada al Tibidabo

Imatge de complement

Gairebé una vuitantena d’infants tutelats per Creu Roja Sabadell han gaudit aquest dijous d’una sortida lúdica al parc del Tibidabo, a Barcelona. Es tracta dels nois i noies del casal d’estiu de Badia del Vallès i del Diver mou-te,la versió estiuenca del programa Divermon. Els infants han estat acompanyats per una vintena de voluntaris, a més de l’equip tècnic de Creu Roja Sabadell. 

 Durant la visita a les històriques instal·lacions de la muntanya del Tibidabo, els infants han pogut gaudir del conjunt d’atraccions que ofereix el parc. Tot plegat, en el marc d’una experiència que la majoria d’ells no havien realitzat mai. El casal d’estiu de Badia i el Diver mou-te realitzen tota mena d’activitats lúdiques durant l’estiu.        

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies