93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell, peça clau en l’engranatge del dispositiu d’estiu d’alimentació infantil

Imatge de complement

Sabadell ha activat un dispositiu especial per garantir l’alimentació infantil durant les vacances escolars, tal com ha informat en les últimes hores l’Ajuntament de Sabadell mitjançant un comunicat. El conjunt d’accions, impulsades pel consistori amb la col·laboració i implicació, entre d’altres, de Creu Roja Sabadell, inclou un reforç de la distribució de lots d’aliments bàsics entre les famílies més vulnerables i el lliurament de targetes prepagament per a producte fresc.

Precisament, durant l’agost les famílies podran obtenir en un supermercat de la ciutat aliments frescos, per mitjà d’unes targetes de prepagament amb 52€ per a infant, que lliurarà Creu Roja Sabadell. Les targetes, finançades per l’ajuntament i l’assemblea local, s’atorgaran als casos valorats des del departament d’acció social i que es considerin com a situacions de gran vulnerabilitat. Creu Roja és l’encarregada de realitzar les entrevistes a les famílies desplegant, així, un important dispositiu. 

 

D’altra banda, Creu Roja també participa en el lliurament de lots bàsics per a l’alimentació infantil. Una acció, coordinada pel Rebost Solidari, i que té com a punt de distribució Fira Sabadell, a la Gran Via (davant la seu de Creu Roja Sabadell). Les accions en el marc del dispositiu d’alimentació infantil de Sabadell preveuen cobrir les necessitats de 919 menors, 89 més que l’any passat.      

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies