93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

La meitat dels usuaris del programa d’ocupació de majors de 45 anys ja treballen

Imatge de complement

Els programes d’ocupació de Creu Roja Sabadell dirigits a persones majors de 45 anys, un dels col·lectius més perjudicats per la crisi, han atès en el que portem d’any una seixantena de persones. D’aquest gruix d’usuaris, la meitat ja es troben treballant actualment, després de realitzar diferents formacions i tallers. D’altra banda, la totalitat dels beneficiaris ha treballat eines de cerca de feina. La paritat ha marcat el programa ja que la meitat dels usuaris són homes i l’altra meitat dones. 

 Un dels índexs amb una inserció més elevada el trobem al curs de logística en el qual han participat un total de 18 persones. Més de la meitat ja estan treballant. Els programes d’ocupació estan cofinançats pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu.

Curs de cuina i cerca de feina
Creu Roja Sabadell prepara nova formació de cara al mes de setembre. Es tracta d’un curs de cuina que s’impartirà a les mateixes instal·lacions de la seu de l’organització. Actualment està obert el període d’inscripció al programa i les persones interessades poden adreçar-se a la seu de Creu Roja Sabadell els divendres a les 10h a les sessions informatives o bé trucar al 937265555. 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies