93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell posa en marxa un nou casal d’estiu a Badia del Vallès amb infants en situació de vulnerabilitat

Infants del nou casal de Badia

Creu Roja Sabadell, en col·laboració amb l’Ajuntament de Badia del Vallès, organitza aquest estiu un nou casal a la població vallesana. Es tracta d’un projecte adreçat a una seixantena de nens i nenes entre els 3 i els 12 anys. El casal, que va començar el dilluns 26 de juny, té lloc durant cinc setmanes amb la intenció d’afavorir la igualtat d’oportunitats en situacions de vulnerabilitat, facilitant l’educació en el temps de lleure durant el mes de juliol. La seu de les activitats és l’escola La Sardana. 

El nou casal d’estiu de Badia del Vallès té com a centre d’interès Explorem l’Espai. Els infants fan un viatge per a diferents planetes (espais) en els quals tracten qüestions i disciplines com les emocions, l’esport o la ciència. A partir d’activitats treballen els hàbits saludables, l’educació ambiental, l’educació per a la pau o activitats lúdiques i creatives, àmbits propis de Creu Roja Joventut. Activitats a la piscina municipal de Badia i sortides culturals completen un projecte que també preveu un treball paral·lel amb les famílies. El casal, que compta amb un equip format per una directora de lleure i cinc monitores, es fa de les 9h a les 15h i compta amb esmorzar i dinar. 

El casal d’estiu de Badia del Vallès, finançat exclusivament amb fons propis de l’assemblea de Sabadell gràcies a l’aportació dels socis i sòcies, pretén afavorir la conciliació de la vida familiar i laboral, potenciar les habilitats i els vincles socials, fomentar l’autonomia personal i millorar la capacitat d’aprenentatge, entre d’altres.

“La idea de fer aquest projecte va néixer arran de la coordinació amb l’Ajuntament de Badia i amb la intenció de donar resposta a les necessitats de situació de risc d’un important nombre de famílies”, assegura Paula Perales, educadora social i responsable del projecte. ”Estem molt satisfets d’oferir, per primera vegada, aquest esplai d’estiu a Badia i esperem que, tant infants com famílies, l’aprofitin i gaudeixen de les mateixes oportunitats que la resta de famílies del municipi passant-s’ho d’allò més bé”, conclou.

El projecte d’Inclusió de Nenes i Nens Divermon passa a l’horari de matí
‘Diver Mou-te’, la versió estiuenca del Divermon, projecte dirigit a nens i nenes en risc d’exclusió, atén del 26 de juny al 25 de juliol un total de 24 infants, nou places més que la resta de l’any. Les activitats del ‘Diver Mou-te’ se celebren de 9h a 13h i tenen un caràcter lúdic amb sortides culturals i esportives. Aquest projecte es porta a terme gràcies a la col·laboració dels voluntaris que duran tot l’any treballen amb aquests infants a l’Assemblea de Creu Roja Sabadell, on es desenvolupa el projecte.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies