93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

La meitat de les usuàries del programa Ponts aconsegueixen apropar-se al mercat laboral

Les usuàries del Ponts durant una visita al Taulí

 El programa Ponts cap a l’ocupació de Creu Roja Sabadell ha assolit un elevat grau d’apropament al mercat laboral per part de les seves usuàries. Després de realitzar formació de monitores de menjador, un 44% de les participants han pogut accedir, d’una manera o altra, al mercat laboral. Un total de setze dones han participat al programa que va començar el 6 de març i va finalitzar el 5 de maig.

 La formació va comptar amb una seixantena d’hores de pràctiques a empreses. A més, les mateixes companyies van aportar professionals que van realitzar sessions de treball a Creu Roja Sabadell. Les usuàries del Ponts cap l’ocupació han treballat altres aspectes per millorar la seva ocupabilitat com cerca de feina o formació en habilitats personals i professionals. El programa també ha comptat amb tutories individualitzades adaptades a cada usuària, segons la seva experiència i necessitats. De fet, Creu Roja seguirà acompanyant aquestes persones per garantir-ne la seva autonomia.

Ponts cap a l’ocupació està cofinançat pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu.       

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies