93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

La Mirelle, un cas d’èxit empresarial i personal gràcies al suport de Creu Roja Sabadell

La Mirelle amb el Ferran Garcia, tècnic d'Impulsa

 Va arribar a Creu Roja Sabadell dins del programa de suport laboral al col·lectiu de més de 45 anys, i ha aconseguit arrencar la seva pròpia empresa. La Mirelle, usuària del programa Impulsa, acaba de posar en marxa LuLu Boutique, una empresa situada a Santa Perpètua de la Mogoda, al Vallès Occidental. És, sense dubte, un exemple d’èxit dels programes d’ocupabilitat que desenvolupa Creu Roja Sabadell. Després d’iniciar la seva idea de negoci a l’assemblea local i arrencar el projecte amb els seus propis recursos, ara rep un seguiment mensual de consolidació de la seva empresa.    

 El programa Impulsa, adreçat a persones amb un perfil emprenedor que tenen una idea de negoci i topen amb dificultats per accedir als crèdits de la banca tradicional, ha atès durant el primer semestre de l’any un total de 44 persones. El programa inclou formacions internes i externes com ara apoderament, millores de les tècniques competencials o treball de les emocions. Els usuaris han desenvolupat les formacions externes a la patronal Pimec de Barcelona. En total, s’han iniciat fins a set plans d’empresa i, de fet, un d’ells ja sol·licitat un microcrèdit. L’Impulsa està finançat pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social, el Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad i el Fons Social Eurpoeu

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies