93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

La gent gran de Creu Roja Sabadell celebra el Sant Joan amb menjar i música

Imatge de complement
Els participants del programa Enrédate de Creu Roja Sabadell van celebrar dimecres passat dia 21 de juny la revetlla de Sant Joan. Ho van fer en un acte festiu a l’assemblea local de l’organització en el qual no hi va faltar menjar, a més de les postres indispensables d’aquest dia, la coca de Sant Joan. En total, un total de 33 avis i àvies van gaudir de la cita amenitzada per l’Associació de Músics i Artistes Amateurs de Sabadell que hi va aportar les notes musicals. Cinc voluntaris van fer possible l’activitat.

L’Enrédate és un projecte de Creu Roja adreçat a les persones grans amb la intenció de crear una xarxa en la qual comparteixin experiències a través de diferents activitats. Entre d’altres, es realitzen activitats d’oci, de participació i activació de la gent gran a través de tallers, xerrades, celebracions de les festivitats i sortides de caire lúdic. Per exemple, els dimarts al matí gaudeixen de les manualitats de l’Antonia, una voluntària de l’assemblea. D’altra banda, els divendres es relaxen i pinten amb la també voluntària Tania. Al marge d’aquestes activitats durant la resta de l’any es fan diferents visites culturals a espais com el CosmoCaixa de Barcelona.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies