93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Un total de disset famílies i 22 nens i nenes tanquen el curs del projecte INN Divermon de Creu Roja Sabadell

Berenar final del curs
Un total de cinc nens i nenes que han participat en el programa Inclusió de Nenes i Nens Divermon (INN) han pogut abandonar el projecte, gràcies als avenços i capacitats que han adquirit juntament amb les seves famílies. És una de les principals xifres que deixa l’INN Divermon que acaba el curs amb un total de disset famílies i 22 nens i nenes.
L’INN va començar a mitjans de setembre i finalitza aquest 15 de juny. Es tracta d’un projecte que es realitza quatre dies a la setmana i que s’estructura en dos grups d’edat, petits i grans. Els infants derivats des de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sabadell participen en activitats socioeducatives i reben un berenar diari saludable i equilibrat. L’adéu al programa va tenir lloc aquest dijous amb un berenar en el qual hi van participar els infants i els seus pares, a més de les educadores socials de Creu Roja Sabadell.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies