93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Un total de setze dones tanquen amb èxit el projecte SARA de Creu Roja Sabadell

Imatge de complement
Un total de setze dones han finalitzat amb èxit el projecte SARA que porta a terme Creu Roja Sabadell. El programa va arrencar el 19 d’abril i va acabar aquest dimarts 6 de juny.El projecte SARA és un taller de 80 hores de durada en el qual es treballen les habilitats comunicatives, l’autoestima i l’autoconfiança. A més, teixeix llaços d’amistat i cooperació. La finalitat no és altra que millorar la qualitat de vida de les dones migrades en les seves facetes personal i professional. El SARA està cofinançat per l’Instituto de la Mujer i el Fons Social Europeu.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies