93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell farà balanç a Badia de la situació de l’entitat

Imatge de complement
Creu Roja Sabadell presentarà el pròxim dimarts 6 de juny la memòria d’activitats de l’assemblea corresponent al 2016, així com el desè informe de vulnerabilitat sota el títol ‘La cronificació de la pobresa’. Aquest darrer informe es fonamenta en un estudi basat en els propis usuaris que atén l’entitat.A l’acte hi assistiran, entre d’altres, Pilar Millán, responsable Tècnica de l’Observatori de Vulnerabilitat de Creu Roja Catalunya; Josep Masip, president de Creu Roja Sabadell; i Eva Menor, alcaldessa de Badia. La presentació tindrà lloc a partir de les 12h al saló de plens del consistori i és obert a socis, col·laboradors i voluntaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies