93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Cinc dels inscrits al curs de logística de Creu Roja Sabadell ja es troben treballant

Imatge de complement
Els inscrits al curs de logística i carretons elevadors de Creu Roja Sabadell ja han acabat la seva formació. Hi han participat un total de divuit alumnes, dels quals cinc ja es troben treballant. La formació, dirigida a persones majors de 45 anys, va començar el mes de febrer passat i ha finalitzat el mes de maig.
De les cinc persones que ja estan treballant gràcies a les capacitats adquirides, quatre han fet pràctiques a les empreses on es troben actualment. El curs de logística i carretons està finançat pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu. Volem donar les gràcies a les empreses que han participat a les pràctiques: Grup Dia, Consultors Sanitario Médico (Consumedic) i l’Hospital de Terrassa.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies