93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Programa d’aliments – Rebost solidari

Imatge de complement

Al llarg de l’any 2016 més de 700 persones s’han beneficiat dels programes d’ajuda alimentaria mitjançant l’entrega de lots.

L’assemblea local forma part del Rebost Solidari de Sabadell, associació que la conformen més de 20 entitats que distribueixen aliments a les famílies més vulnerables de la ciutat.

L’estabilització de la situació econòmica actual no incrementa el número de sol·licituds, però no genera un decrement, amb el que hi ha una estabilitat en el número de famílies que necessiten rebre aliments. A l’actualitat des de Creu Roja a Sabadell estem atenent a més de 230 famílies diferents de manera estable, amb freqüència d’entrega quinzenal, lots que arriben a més de 740 persones beneficiaries de la mesura. A més també atenem a les urgències socials derivades dels diferents equips de serveis socials de l’Ajuntament de Sabadell, al llarg de l’any 2016 s’ha atès 316 sol·licituds d’urgència.

Per altra banda  continuem amb l’entrega de lots de producte fresc (fruita i verdura) a 130 famílies amb algun membre amb alguna malaltia. Alhora davant les intoleràncies alimentàries detectades, lactosa i celiaquia també s’està donant una resposta adaptant el lot d’aliments a les circumstàncies que aquests casos requereixen.

L’any 2017 hem implementat unes mesures complementàries per a les persones que es beneficien dels diferents projectes de suport a l’alimentació, oferint resposta a les seves necessitats, com són la derivació als diferents serveis amb els que comptem, amb el que la primera de les mesures ha estat l’oferiment de sessions informatives a 250 persones dels projectes d’ocupació, obrint la porta a que les persones que reben les ajudes puguin ser part activa dels seus processos, com pot ser alhora de cercar i trobar una feina que millori la seva situació laboral.

La gestió del projecte d’aliments del Rebost solidari en les entregues que fem a les instal·lacions de Creu Roja compten amb el suport de 41 persones voluntàries, qui preparen lots, els entreguen i fan possible la seva distribució. Sort que hi sou!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies