93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Celebració del Carnestoltes

Imatge de complement

Participants dels projectes de Gent Gran i Voluntariat comparteixen activitats en motiu del Carnestoltes. 

Des del projecte de Vbellesa Activa que es desenvolupa a l’assemblea de Creu Roja a Sabadell s’ha celebrat amb la gent gran amb un berenar, en el marc de les festes de Carnestoltes. A aquesta activitat, hi han assistit més gairebé una quarantena de persones. 

Durant aquesta celebració, els assistents han pogut gaudir d’un berenar amb pa amb tomàquet, entrepans, i refrescos, on s’ha pogut gaudir també de diferents pastissos i coques que han fet  algunes de les persones participants.  

Durant la celebració el dia 20 de de febrer, els i les més animades s’han posat disfresses, perruques i altres complements, així com s’han dut a terme diverses activitats, ball, explicació d’acudits, i el més important, compartir entre participants i voluntariat, d’oci i diversió.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies