93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

432 persones a Sabadell són usuàries del Servei de Teleassistència

Imatge de complement

El Servei de Teleassistència és un servei preventiu d’ajuda a persones que precisen una atenció continuada.  

A Creu Roja Sabadell podem oferir dos serveis complementaris que ofereixen una protecció integral a les persones que per motius de discapacitat, aïllament social, edat avançada, malaltia, o situació de risc psicosocial o física, precisen  una atenció continuada.

El servei de Teleassistència Domiciliària dóna una resposta immediata a les persones usuàries que es trobin en situacions d’emergència, les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any, quan es troben a casa, mentre que el servei de Teleassistència Mòbil el complementa, facilitant l’atenció permanent de la persona quan està fora del domicili.

El funcionament  del servei és fa a partir de la instal·lació a casa d’un equip connectat a la línia telefònica, amb el que hi ha un això es permet un enllaç permanent amb el Centre d’Atenció de la Creu Roja. Feta la instal·lació s’entrega un dispositiu que la persona pot portar sempre, com un penjoll, o ubicar-ho al domicili, i només pitjant el botó es contacta amb el servei, des d’on immediatament a familiars i/o amics de la situació, alhora es fa una orientació, s’informa i s’aconsella, donant una resposta personalitzada, per que coneixem cada perfil individual que sol·licita el servei, també Mobilitzem els recursos necessaris en cas d’urgència: sanitaris, policia, bombers, persones de contacte

En el dia a dia garantim:

– Atenció, informació i assessorament de serveis complementaris

- Trucades periòdiques de seguiment

– Participació en activitats complementàries (excursions, tallers, festes…) 

- Servei tècnic propi

- Lliurament de la targeta personal de la Creu Roja

- Control d’inactivitat cada 24 hores, detectors de gas, fum o caigudes 

- Seguiment de voluntariat en funció del perfil de la persona beneficiària 

En cas d’urgència:

- Atenció les 24 hores del dia els 365 dies de l’any

– Mobilització de recursos: sanitaris, policia, bombers, persones de contacte…

- Avís als contactes: familiars, metge, veïns…

- Custòdia de claus 

 

Per poder accedir al servei qualsevol persona interessada pot venir a les instal·lacions de Creu Roja o pot trucar per informar-se al telèfon 93 726 55 55.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies