93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja amb la reforestació del Bosc de Can Deu

Imatge de complement

Us proposem una nova jornada participativa de reposició dels arbres morts i manteniment de les zones reforestades al Bosc de Can Deu el proper dia 26 de febrer.

Dins la programació establerta per la Comissió Tècnica pel Futur del Bosc de Can Deu, la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i BBVA CX, s’organitzen unes JORNADES DE RECUPERACIÓ I MANTENIMENT DE LES ZONES REFORESTADES que al mateix temps seran educatives per al conjunt de participants.

Creu Roja a Sabadell vol participar, i és per això que us anima a participar el proper diumenge 26 de febrer a la reforestació de l’àrea de Vallehermoso.

L’organització de les jornades és la següent:

El punt de trobada és la Masia de Can Deu (accés per la cantonada c/ de la Prada amb c/ del Bosc). Els participants hauran d’aparcar al barri i accedir a la masia a peu.

De 9:30 a 10:15h Arribada a la masia i esmorzar comunitari.

De 10:15 a 11:00h Constitució de grups de treball i descobriment del bosc

D’11:00 a 12:30h Treball de camp

Les feines a realitzar seran: substituir els arbres morts per nous exemplars, retirar les maleses que ocupin els closells on es troben els plançons d’arbre plantats l’hivern passat, en cas de ser necessari per millorar la captura d’aigua d’escorrentia, es refarà el clot per mirar de maximitzar les probabilitats de supervivència, i s’estassaran els esbarzers de les zones de reforestació.

Els guies i els integrants de l’ADF resoldran preguntes, dubtes, sobre la repoblació, el bosc, la funció de les ADF… Els voluntaris podran atansar-se al dipòsit d’aigua o cisterna de què disposa l’Associació, omplir les regadores i regar el clot on hi ha plantat l’arbre.

De 12:30 a 13:00h Retorn a la masia. Temps per anar al lavabo i refrescar-se. Possibilitat de fer una visita guiada per les instal·lacions del Centre d’Educació Ambiental, en especial a la granja i la masia, seu del Museu de la Vida al Camp.

 

Un convidem a vosaltres, voluntariat, socis i sòcies, a les vostres famílies i amics, i us animem a que participeu en aquesta jornada lúdica, solidària i que tant bé farà al nostre entorn, per tal de poder-ho fer només heu d’enviar un correu amb el vostre nom, cognom, i persones que assistiran a  eva.mansilla@creuroja.org o trucar al telèfon 93 726 55 55 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies