93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Som una organització de Voluntariat, no amb Voluntariat.

Imatge de complement

 Conèixer la tasca del Voluntariat a Creu Roja Sabadell

 A Creu Roja Sabadell comptem amb més de 800 persones voluntàries que participen en els diferents projectes i àrees d’intervenció, com són els serveis preventius, els projectes d’ocupació, infància, famílies, aliments, sense sostre, entre altres.

Si en vols formar part, només cal que tinguis més de 16 anys i tenir ganes de comprometre una mica del teu temps lliure per col3laborar en alguna de les activitats que desenvolupem.

El Procés per incorporar-te com a voluntari/a és senzill, cada dijous a les 18.00 hores fem una sessió informativa, en la que podràs conèixer tot el que fem a Creu Roja Sabadell, hi ha àmbits que possiblement no coneixes, és per això que et convidem a que vinguis i puguis descobrir on podem arribar gràcies a la tasca del nostre voluntariat.

Seguidament es realitza una entrevista personal, en la que es fa l’encaix, quins son els interessos, les capacitats i la disponibilitat que tens, després de l’entrevista, realitzaràs una formació bàsica inicial en què t’explicarem amb detall de una mica més què és Creu Roja, a partir d’aquí acordem la teva participació en alguna de les activitats que et poden interessar.

Seguidament et deixem una informació molt visual que t’ajudarà a conèixer com entenem el voluntariat i quines són les capacitats que tenim vers aquesta àrea a la nostra organització:

Informació Voluntariat Creu Roja

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies