93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Propera activació de l’operatiu per emergència climatològica

Imatge de complement

El proper 17/01 activarem l’alberg seguint el protocol de l’Operació Onada de Fred per atendre persones sense sostre.

Demà tindrà lloc l’activació del protocol davant la prealerta que manté Protecció Civil de la Generalitat  pel Pla Especial d’Emergències a Catalunya NEUCAT,  segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), es preveu l’inici d’una Onada de Fred Intens a partir de dimarts al matí, que pot afectar zones on aquest fenomen és poc habitual i produir afectacions. 


L’episodi de fred s’allargarà des de la nit de dimarts dia 17 fins el divendres dia 20. La predicció indica una forta baixada de temperatures a tota Catalunya.

Des de Creu Roja a Sabadell, en coordinació amb Serveis Socials de l’Ajuntament i Policía Local de Sabadell, s’activarà aquest dispositiu per a persones sense llar, oferint un centre d’acollida temporal amb 10 llits, equipaments i serveis de dutxes, roba neta, sopar calent, kit de descans i esmorzar. Si es supera l’aforament, les persones usuàries s’allotjaran a diferents pensions de la ciutat.

A més el dispositiu compta amb un vehicle que farà un recorregut per la ciutat, especialment als llocs on hi ha persones identificades sense llar i persones que viuen en infrahabitatges. Se’ls oferirà la possibilitat de pernoctar al centre d’acollida o si rebutgen el recurs, se’ls hi facilitarà mantes i sopar calent.
Aquest disposiu compta amb la col·laboració de l’Hotel Urpí i l’Establiment Pa Natural.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies