93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Taller d’iniciació al teatre social: igualtat d’oportunitats

Imatge de complement

Treballem la vessant d’inserció, formació i treball amb les dones des d’una perspectiva de gènere.

El  Taller d’iniciació al teatre social: igualtat d’oportunitats té com objectiu abordar les discriminacions i violències de gènere tant des de l’òptica preventiva com des de la recuperació d’aquelles dones que n’han sigut víctimes. Des de la recuperació cap a l’empoderament i, concretament cap a l’ocupació, el projecte treballa conjuntament amb dones, sobre les desigualtats de gènere que es perpetuen en la nostra quotidianitat, per promoure la lluita contra el sexisme i la igualtat d’oportunitats, a través d’intervencions artístiques i metodologies participatives innovadores.

El taller es desenvolupa dins del Projecte Ponts cap a l’ocupació – Itineraris per la Igualtat, realitzat en el marc del Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social (POISES), que gestiona la Creu Roja i que està cofinançat pel Fons Social Europeu. 

Les dones que hi participen poden realitzar diferents activitats en les que  a partir de la introducció al llenguatge teatral amb eines del teatre de les oprimides, i metodologies participatives, s’aborden temàtiques socials en relació al gènere, l’empoderament i la igualtat d’oportunitats. Partint d’una metodologia vivencial com són les eines del teatre social, es treballa i reflexiona al voltant de les desigualtats i violències de gènere que es donen en el nostre context, emfatitzant en aquells temes amb els quals les persones participants es senten més identificades, motivades o inquietes.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies