93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell amb el repte del maniquí

Imatge de complement

Participem en l’acció de sensibilització en relació al respecte del Dret internacional humanitari als conflictes bèl·lics.

Aquesta activitat ha consistit en gravar un vídeo de curta durada en la qual voluntariat i equip tècnic apareixem immòbils, com enmig d’una escena congelada. Personatges immòbils amb missatges clau relacionats amb el Dret Internacional Humanitari, la importància de respectar-lo, el cost humà de no fer-ho i la missió de la Creu Roja.

Amb aquest repte Creu Roja vol congelar el temps en memòria de tot el personal, membres del CICR i les Societats Nacionals, i en particular, a les persones mortes fa 20 anys durant els terribles actes a Txetxènia i cridar l’atenció al món sobre la importància de respectar les normes de la guerra, que fins i tot la guerra té límits i què quan s’ignoren, totes i tots perdem!.

A més volem ressaltar la importància de preservar i assegurar que es compleixi el Dret Internacional Humanitari, el qual té com a objectiu principal preservar una mica d’humanitat durant els conflictes armats, per així poder salvar vides i alleujar el patiment.

Amb el Repte del Maniquí (Mannequin Challenge), volem congelar el temps per donar visibilitat a la situació de vulnerabilitat que pateixen els agents humanitaris en les situacions de conflicte, i per la vulneració del Dret Internacional Humanitari

Us deixem l’enllaç per si voleu veure la gravació de Creu Roja a Sabadell

Mannequin Challenge

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies