93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

La Creu Roja, guardonada pels premis Josep Trueta al mèrit sanitari de la Generalitat de Catalunya

Imatge de complement

El premi reconeix especialment les accions de la Creu Roja per garantir la salut dels col·lectius més vulnerables.

La Creu Roja és una de les institucions guardonades pels premis Josep Trueta de la Generalitat de Catalunya, que concedeixen medalles i plaques a les personalitats i organitzacions destacades en l’àmbit de la salut. 

D’aquesta manera, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya reconeix la llarga trajectòria i l’experiència de la Creu Roja en l’àmbit sanitari. La institució humanitària va arribar a 18.578 persones durant el 2015, mitjançant projectes d’atenció i de sensibilització en l’àmbit de a salut. Es tracta de projectes per prevenir i tractar el VIH/Sida o les drogodependències, per evitar el contagi de malalties transmissibles, per facilitar l’accés a la medicació i als tractaments sanitaris a les persones en situació de vulnerabilitat o per promoure la donació de sang (en el marc del conveni amb el Banc de Sang i Teixits). També es fan activitats per fomentar els hàbits de vida saludables entre la ciutadania o activitats d’envelliment actiu entre la gent gran.

Per col·laborar amb activitats de caire sociosanitari, la Creu Roja manté un conveni marc des de 1998 amb la Generalitat de Catalunya, específicament amb el Departament de Salut des de 2006. A aquest conveni, s’hi va afegir el març de 2015 un nou conveni amb el Departament de Salut per garantir la cobertura sanitària pública de persones amb elevada vulnerabilitat social.

La Creu Roja forma part de les 13 personalitats i les 7 entitats guardonades per les medalles (per a les personalitats) i plaques (per a les organitzacions) Josep Trueta al mèrit sanitari. Ahir, la Generalitat de Catalunya va fer públics els noms dels guanyadors, però el lliurament dels guardons tindrà lloc el dilluns, 19 de desembre.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies