93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Gran Recollida de Joguines el dia 17/12.

Imatge de complement

 Creu Roja Joventut a Sabadell necessita recollir prop de 3.600 joguines.

Animem a tota la ciutadania a participar per la Gran Recollida de Joguines el dia 17/12.

Les joguines no han de ser sexistes, ni bèl·liques i han de promoure el joc cooperatiu. També es demana que siguin joguines noves, perquè tots els infants tenen dret a estrenar una joguina sigui quina sigui la situació econòmica de les seves famílies.

L’objectiu d’aquesta edició és poder arribar a tots els infants. sota la previsió que s’ha realitzat tenint en compte la demanda que té l’assemblea local de la institució humanitària.

Per cobrir aquesta demanda, Creu Roja Joventut a Sabadell necessita recollir 3.600 joguines, per aquest motiu el proper dia 17/12 es durà a terme la Gran Recollida, animem totes les persones que vulguin contribuir portant joguines que aquest dia s’acostin al Mercat Central, i que puguin participar en les diferents activitats infantils que es faran de 10.00 a 14.00 hores.

Recordem també que hi ha altres punts actius de recollida: Mercat Central, Mercat de la Creu Alta, Biblioteques Municipals i l’assemblea local de Creu Roja Av. Marquès de Comillas, 97.

La campanya també pretén sensibilitzar sobre el dret dels infants a jugar i  el valor educatiu del joc, ja que s’emmarca en el projecte “Joguina Educativa”, que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l’any. Per això, Creu Roja Joventut sol·licita que les joguines siguin noves -ja que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies- no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies