93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Acte de reconeixement a socis, voluntariat i empreses col·laboradores

Imatge de complement

La Creu Roja a Sabadell ha celebrat aquest dijous, 17 de novembre, un acte institucional de reconeixement públic de la tasca i del suport de socis, voluntariat i empreses col•laboradores de la institució humanitària a la ciutat.

L’acte ha comptat amb la presència dels presidents provincial i local de la institució humanitària, Josep Quitet i Josep Masip, l’alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, el TdA  Ivan Sanz, Mª José Granados, regidora de Benestar Social,  Gent Gran de Badia del Vallès, Gabriel Fernàndez, regidor d’Acció Social de l’Ajuntament de Sabadell i Mª José Bonillo directora de Captació de Fons i empreses de Creu Roja.

Durant l’acte, s’ha reconegut la col•laboració de la Societat Recreativa El Ciervo ja porta 50 anys col•laborant amb l’entitat, Francisco Pérez, i de Mª Mercè Carreras, Pilar Bonet, Marcial Crous, Mª Carmen Aranda i Jaume Bofill que fa 25 anys que són socis de la nostra entitat. A més, s’ha dut a terme un reconeixement a Montserrat Carballo i Carmen Rodríguez que porten deu anys com a voluntàries de la institució, lliurant també una menció especial a Manuel Casañola i Lara Sánchez com a voluntaris més gra i més joves de la institució, i a Càndida Trullàs i Alejandro Múrcia com a socis més gran i més jove respectivament de l’Assemblea Local.

Pel que fa a les empreses i entitats que col•laboren amb la Creu Roja, s’ha lliurat un diploma acreditatiu a les firmes Casa Mató, Corporació Sanitària Parc Taulí, Centre d’Esports Sabadell Futbol Club, QWellness Quality Fitness Club i Zambon.

Durant tot l’acte presentat per Xavi Miralles, hem comptat amb la participació i intervenció del Mag Albert Llorens, qui va realitzar un truc de màgia per concloure l’acte d’aquest any. També fer esment especial a la col·laboració amb l’Escola Municipal de Música Conservatori Professional de Sabadell, ja que un quartet d’alumnes compost pel pianista Martí Costa, i tres violinistes, Xavi Vílchez, Anna Muñoz i Ivette Polo, acompanyats de la docent Dolors Cano, van amenitzar l’acte amb una peça musical que va servir de fil conductor entre els reconeixements personals i corporatius.

Enguany, aquest acte d’homenatge s’ha emmarcat en les activitats que l’assemblea local de Sabadell està portant a terme en el marc de la campanya de captació de socis Zona Creu Roja.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies