93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Reaprendre. Dona’t a la bona vida.

Imatge de complement

En motiu del dia mundial de la Diabetis engeguem una nova campanya de sensibilització i prevenció.

Avui, 14 de novembre, se celebra el Dia Mundial de la Diabetis. Més de 347 milions de persones al món pateix diabetis, el 13,8% de la població en el cas d’Espanya. És més, gairebé la meitat de les persones amb diabetis tipus 2 no són conscients que la tenen, ja que en els seus inicis la malaltia pot passar desapercebuda.

 

Les qüestions bàsiques a tenir en compte de cara a la prevenció de la diabetis tipus 2 són:

• Mantenir el pes adequat, prevenint el sobrepès i l’obesitat, en seguir una dieta equilibrada, en la qual es controli la ingesta d’aliments rics en greixos (sobretot de caràcter animal) i en hidrats de carboni que no procedeixin de verdures, hortalisses , els refrescos ensucrats …

• Incorporar activitat física saludable i regular, uns 30 minuts diaris.

• Mantenir certa regularitat en els horaris realitzats amb la ingesta alimentària, a la higiene, etc.

 

Per aquests motius, la Creu Roja, comptant amb la coloració de Janssen, ha llançat el projecte de promoció d’hàbits saludables i de prevenció de la diabetis tipus 2, ‘Reaprende. Dona’t a la bona vida ‘.

 

‘Reaprende. Dona’t a la bona vida ‘es posa en marxa a Creu Roja Sabadell, on es desenvoluparan tallers en què informarem i ajudarem a posar en pràctica hàbits saludables relacionats amb l’alimentació; la pràctica d’exercici físic, i altres conductes quotidianes relacionades amb el descans, la higiene, etc.

 

Aquest projecte, que té el seu lloc web www.reaprendecr.es utilitza l’humor i el famós conte ‘Hansel i Gretel’ que, passats uns anys, reapareixen amb la intenció que el seu conte, el nostre conte, no acabi en diabetis. Aquesta parella, protagonitzada per María Adánez i Agustín Jiménez, ens convida a reaprendre i a donar-nos a la bona .

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies