93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

La Creu Roja ajuda a millorar les opcions de trobar feina de més de 90 persones majors de 45 anys a Sabadell

Imatge de complement

El projecte de Suport a l’Ocupació per a persones majors de 45 anys en situació de vulnerabilitat social està cofinançat pel Fons Social Europeu, a través del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, i Bankia.

 

La iniciativa permet ampliar les possibilitats per accedir a una ocupació a persones que han superat els 45 anys i tenen dificultats per reincorporar-se al mercat laboral en nous sectors d’activitat.

Les actuacions del Pla d’Ocupació de la Creu Roja estan dirigides a donar suport a les persones més vulnerables en el seu camí cap a l’ocupació, des de l’orientació a la cerca de feina fins a la pròpia inserció laboral, passant per accions formatives en competències que els permetin treballar en un sector determinat.

A través del Programa Operatiu d’Inclusió Social i de l’Economia Social (POISES) per al període 2016-2019  la Creu Roja dóna suport a les persones amb més dificultats i barreres per accedir al mercat laboral. Al llarg de l’any 2016 més de 90 persones han participat en la iniciativa,  participant en un itinerari intensiu d’ocupació, on s’inclouen accions formatives i d’orientació laboral, així com tallers i sessions informatives per ampliar coneixements sobre el mercat laboral en determinats sectors d’activitat.

A part de desenvolupar accions formatives dirigides a la millora de l’ocupabilitat del col·lectiu, s’han realitzat activitats conjuntament amb persones menors de 30 anys, amb el que s’han posat en comú experiències, motivacions, metodologia i coneixements tant en la recerca de feina com en la posterior incorporació al mercat de treball. Un exemple el podeu trobar en el següent vídeo:

 

Entreedades

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies