93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Els i les usuàries dels projectes de VBellesa Activa participen a la festa de la castanyada.

Imatge de complement

Creu Roja a Sabadell ha organitzat una festa per celebrar la tradicional castanyada, adreçada a persones grans usuàries de l’entitat.  

 

El passat dia 27 d’octubre a Creu Roja Sabadell ens vam avançar a la festa de la Castanyada, on van participar 28 persones grans usuàries del programa BVellesa Activa que habitualment que participen en activitats d’envelliment actiu de la Creu Roja, a més d’11 voluntaris de l’assemblea local.  

L’equip de voluntaris i voluntàries van dinamitzar la festa, on tothom va poder participar amb les seves propostes, disfresses, balls, cançons, lectura de poemes, acudits, … totes les aportacions van ser benvingudes. La festa va acabar berenant els tradicionals panellets i castanyes, tot acompanyat de molt  bona companyia!

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies