93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Aigües Sabadell i la Creu Roja sumen plegats a favor de l’alimentació infantil

Imatge de complement

La companyia d’aigües col·labora amb el ‘Dia de la Bandereta’ de la Creu Roja, recaptant diners a favor de la campanya “Dona-li la Volta” a l’alimentació infantil.

El ‘Día de la Banderita’ de la Creu Roja, que compta amb més de 100 anys de tradició al nostre país, se centra aquest any en recaptar fons econòmics amb la finalitat d’assistir els afectats per la crisi dels refugiats.

Aigües Sabadell ha col·laborat durant tota tercera setmana del mes d’octubre, recaptant diners i donant difusió a la campanya de la Creu Roja. És per això que a l’oficina d’atenció al client d’Aigües Sabadell, al número 29 del carrer Sant Llorenç, hi havia un punt presencial de la campanya, on tothom qui ho va voler va realitzar les seves donacions a les guardioles instal·lades específicament per a aquest objectiu. A més, els treballadors i treballadores de la companyia d’aigües local van  participar en la campanya, recaptant internament fons destinats a cobrir l’alimentació dels infants amb vulnerabilitat.

El ‘Día de la Banderita’ de la Creu Roja serveix per conscienciar, any rere any, de la importància de la solidaritat amb qui més ho necessita, amb aquest motiu a Sabadell en vam fer difusióel passat dia 7 ubicats a la Plaça del Mercat i a la Rambla, oferint informació i donant suport a aquesta campanya solidària.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies