93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Iniciem el projecte de Promoció de l’èxit amb joves en educació no obligatòria

Imatge de complement

Una quinzena de joves participaran en les activitats que tenen com a objectiu afavorir  l’accés a la educació no obligatòria

El projecte de Promoció de l’èxit amb joves en educació no obligatòria dota de diversos recursos a joves per a que iniciïn o continuïn la educació no obligatòria (batxillerat, CFGM, CFGS, universitat…) prioritzant la intervenció amb els que es troben en situació de vulnerabilitat. 

El recurs es destina a joves  que estan cursant o comencin nivells educatius no obligatoris, en edats compreses entre els 16 i els 30 anys, prioritzant l’acció en els i les joves amb la següent situació: de famílies en risc d’exclusió social, menors emancipats/des en risc d’exclusió social i joves en situació de vulnerabilitat social.

L’objectiu del projecte es incidir en aquells factors d’índole personal, econòmic i d’entorn que influeix en l’accés o continuïtat en els estudis en l’etapa no obligatòria. La nostra intervenció ha de tenir en compte la situació de cada una de les persones amb les que treballem i oferir-les-hi una intervenció integral per al desenvolupament positiu de les seves habilitats, l’accés a recursos i el pagament de les despeses que no es poden assumir des del nucli familiar o des de la seva pròpia independència econòmica.

Les activitats que es realitzaran tenen com a objectiu específic la promoció d’hàbits d’estudi i eines per l’accés i seguiment en l’educació no obligatòria, amb aquesta finalitat s’ha habilitat un Aula d’Estudi, espai obert amb suport informàtic, destinat a la realització de treballs, consultes  en internet, impressió de documents.

La participació en tallers de gestió del temps, tècniques d’estudi, treball en equip, comunicació i expressió oral, creació i presentació de treballs d’estudi es basen en una metodologia participativa, adaptable a les necessitat de l’alumnat i dels seus contextos, seguint tant continguts teòrics com pràctics, per poder donar seguiment a l’aprenentatge.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies