93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Període 2016-2017 nova edició del Taller Sara

Imatge de complement

 El Taller Sara és una eina d’empoderament i d’accés al mercat de treball que permet les dones nouvingudes desenvolupar un itinerari ocupacional.

 

 

 

Aquest mes d’octubre iniciem un nou curs del Projecte  Sara, el qual comptarà amb la realització de tres tallers de 80 hores de durada, en els quals podran participar un total de 60 dones, amb 20 participants a cada taller.

De dilluns a divendres de 09:30 a 13:00 durant els mesos d’octubre i novembre, un grup de 20 dones treballen per l’assoliment dels objectius personals i per la millora de la seva qualitat de vida, mitjançant la integració personal i social.

El programa cofinançat pel Fons Social Europeu, l’Instituto de la Mujer i la Fundación Cepaim, consisteix en ajudar les dones en risc d’exclusió a trobar una feina des del recolzament psicològic i la participació. El desenvolupament de les activitats permeten el foment de l’autoestima i autoconfiança, millorar les habilitats socials, impulsar la seva implicació i promoure la seva diversificació professional. La realització del taller de 80 hores de durada, pot ser un previ pas a l’inici d’un itinerari en els projectes d’ocupació de Creu Roja Sabadell, ja que un cop treballat el procés psicològic es pot donar inici a la capacitació professional en base a tallers grupals i tutories individuals i personalitzades.

L’enllaç amb la resta de recursos d’ocupació de la nostra entitat permeten el pas per una formació professionalitzadora, que pot ser en diferents àmbits com l’hostaleria i el comerç. Itineraris que  inclouen la realització de pràctiques no laborals, una porta real d’entrada al mercat de treball.

El següent taller està programat per començar el mes de gener amb finalització al mes de març del 2017, mentre que i el tercer i definitiu d’aquesta edició s’iniciarà al mes d’abril, acabant al juny.

Tota dona que estigui interessada en formar part del projecte només cal que contacti amb Tanya Muñoz, tècnica del taller, al telèfon 93 726 55 55.

 

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies