93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Elevada participació a les «Resiolimpiades interresidencials»

Imatge de complement

Diferents proves estimulatives, físiques i sensorials entre els residents de diferents centres residencials de Sant Quirze van tenir lloc al gimnàs de l’IES Sant Quirze .

 

La segona edició de les Resiolimpíades va centrar el dissabte dia 01 d’octubre  la darrera jornada de la Setmana Cultural de la Gent Gran. Avis i àvies de les residències Verge del Carme, Assís i Llar d’Avis de Sant Quirze del Vallès van participar en aquesta iniciativa basada en proves estimulatives, físiques i sensorials. Algunes de les activitats van centrar-se a muntar puzzles, esbrinar el títol d’algunes cançons o fer diana en el marc de jocs de percepció, entre d’altres.

La residència Assís va ser la guanyadora de les Resiolimpíades, malgrat tots els participants van rebre una medalla així com l’equip de voluntaris i voluntàries de la Creu Roja que els va acompanyar al llarg de tota la jornada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies