93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

28 nens i nenes incien el curs a l’INN.

Imatge de complement

Comença el curs escolar i alhora les activitats del projecte Inn (Projecte d’Inclusió de Nens i Nenes) a Creu Roja Sabadell.

El projecte Inn és el desenvolupament del projecte Divermon que ja estava en marxa des de fa uns  anys a l’assemblea local de Creu Roja. El nou projecte busca millorar i potenciar alguns dels aspectes de l’anterior iniciativa amb l’objectiu fonamental de millorar l’adaptació dels nens i nenes participants. 

Els nens i nenes que prenen part en el programa disposen d’un espai estable a la seu de la mateixa Creu Roja Sabadell en el que durant el seu temps lliure fora de les respectives escoles poden realitzar diferents activitats que potencien el seu desenvolupament global i la seva autonomia personal.

El projecte Inn vol incidir majoritàriament en aspectes com la potenciació de les habilitats socials, el coneixement de l’entorn, la millora dels hàbits d’alimentació i higiene personal, el desenvolupament acadèmic amb elements alternatius a l’escola i, també, en aspectes familiars fent un seguiment individual de cadascuna de les famílies dels nens i nenes participants.

Les activitats que es realitzen compten amb el suport d’un equip de 6 voluntaris i voluntàries juntament amb una educadora, on l’equip fa suport a les diferents activitats a partir de la inclusió infantil i al treball i interacció amb les famílies.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies