93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Carrefour col·labora amb Creu Roja a Sabadell en la campanya “Tornada a l’Escola Solidària”

Imatge de complement

La iniciativa té com a objectiu reduir l’impacte econòmic que suposa la compra de material escolar per a les famílies amb escassos recursos.

La 8ena edició de la «Tornada a l’Escola Solidària», és una iniciativa impulsada per la Fundació Solidaritat Carrefour en col·laboració amb la Creu Roja que té lloc a 43 províncies espanyoles.


Carrefour Barberà ha arrencat aquesta acció amb la donació directa de material escolar per cobrir les necessitats de més d’una cinquantena d’infants en situació d’emergència social. A aquesta quantitat podem sumar 500€ que provenen d’aportacions realitzades pels clients durant la campanya a favor d’aquestes famílies. Paralel·lament el centre ha engegat una iniciativa “Plan Renove” de bicicletes, amb el que els clients i clientes han fet donacions que s’entregaran a 13 famílies per tal que els infants en gaudeixin.


La Tornada a l’Escola Solidària ha estat possible gràcies també a la participació d’un gran equip de voluntariat que ha atès la taula de recollida de material, ha permès fer la classificació de productes i la seva posterior distribució.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies