93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Crida per ampliar el coneixement de primers auxilis, sobretot entre la infància

Imatge de complement

El Dia Mundial dels Primers Auxilis s’ha centrat enguany en la importància de la formació a la ciutadania en primers auxilis, incidint en el col·lectiu infantil. 

 

La Creu Roja és conscient de la importància vital de la formació en Primers Auxilis i, per això, és líder mundial en matèria de capacitació i prestació de primers auxilis, formant anualment  15 milions de persones arreu del món en aquesta matèria.

Aquest any, la celebració del Dia Mundial està centrada en la importància de la capacitació de la infància en aquesta matèria. Els nens i nenes són més vulnerables per patir accidents en la seva vida diària. Cada any, aproximadament 950.000 nens i nenes menors de 18 anys moren com a resultat de ferides o de violència. Prop del 90% d’aquestes pèrdues es deu a ferides no intencionades com a conseqüència d’accidents de trànsit, ofegaments, caigudes, incendis o enverinaments. Per això, implicar les mares i pares en la capacitació de primers auxilis és essencial per a la seguretat també dels menors.

La Creu Roja té una llarga trajectòria en la formació en primers auxilis, concretament a Sabadell disposem d’una àmplia oferta de cursos que s’adapten tant a les necessitats de particulars com de col·lectius específics. Durant els mesos que portem de l’any 2016 hem impartit 12 cursos en que els que s’han format 174 persones.

Paral·lelament als cursos duem a terme múltiples campanyes informatives, la finalitat d’aquestes accions és que els seus participants aprenguin a prevenir i a actuar davant de petits accidents que ocorren en la vida quotidiana, ja que la primera resposta davant d’un accident és fonamental de cara a evitar o reduir la gravetat de les seqüeles.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies