93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Participants de l’Escola de Famílies van a passar un dia al Tibidabo

Imatge de complement

El projecte d’intervenció familiar amb infància en risc ha permès que més de 40 persones gaudissin d’una jornada lúdica al parc d’atraccions

 

L’Escola de Famílies és una eina més dins el treball que es realitza amb la infància en risc, on Creu Roja sabadell ofereix una resposta que facilita les persones que composen la població diana, menors que viuen en famílies en situació vulnerable, cobrir les necessitats que es deixen de costat per situacions d’elevada precarietat econòmica (activitats de lleure, extra-escolars).

Aquestes situacions de vulnerabilitat generen una pèrdua d’elements que afecten els i les nenes en el seu dia a dia, i que els poden generar circumstàncies de manca d’atenció psicològica o emocional, dificultats en l’assoliment de l’èxit escolar, o situacions d’estigmatització a l’escola per manca de recursos entre altres.

Mitjançant els tallers que es realitzen a l’Escola de Famílies es tracta d’ajudar els, les progenitores i persones tutores, a donar resposta a aquestes necessitats de la infància que es troba en desavantatge social, intervenint al nucli familiar, socialitzant, informant i orientant.

A més dels tallers, aquest mes de setembre ha tingut una nova iniciativa, la sortida al Tibidabo, on 44 famílies, pares, mares, nens i nenes, amb l’acompanyament de 4 voluntàries i 2 tècniques, han pogut gaudir d’un dia a un indret emblemàtic de Barcelona.

La valoració de l’experiència ha estat altament satisfactòria, tant per les famílies, qui algunes d’elles no havien anat mai a un parc d’atraccions, com per l’equip, ja que la dinàmica del dia ha estat la col·laboració, la participació i la interacció constant entre tots i totes.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies