93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Balanç del dispositiu de Creu Roja a la Festa Major de Sant Quirze del Vallès 2016

Imatge de complement

Els serveis preventius de Creu Roja han donat resposta a més de 10 esdeveniments de la Festa Major de Sant Quirze del Vallès, tot gràcies a la col·laboració d’un gran equip de persones compromeses amb la nostra institució.

Tot i que les altes temperatures no convidaven a estar-se a l’exterior durant les hores centrals del dia, els i les ciutadanes de Sant Quirze, i també els visitants, van participar de manera massiva a totes les activitats plantejades: concerts, barraques, jornada castellera, correfoc, festa holi, cursa popular i petit embassa’t. Al llarg dels esdeveniments s’ha treballat per potenciar una festa cívica, respectuosa, fugint d’actituds sexistes i discriminatòries.

Creu Roja va comptar amb serveis preventius en tots els esdeveniments referits alhora que disposava d’una carpa SOM.NIT, on més de 100 joves es van dirigir per obtenir informació vers la prevenció i reducció de riscs i efectes que produeixen el consum de drogues a l’espai de les Barraques.

Si fem un balanç del dispositiu sanitari i total d’intervencions durant aquests dies de Festa Major s’ha fet un total de 20 assistències, 2 trasllats a centre hospitalari, 3 vehicles diferents i 50 places d’acció voluntària.

Des d’aquí volem donar les GRÀCIES a tot l’equip humà que ha fet possible el dispositiu sociosanitari de la Festa Major de Sant Quirze. Sense la vostra participació no seria possible.

Felicitats per l’exemple de solidaritat, humanitat i feina ben feta!

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies