93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Balanç del dispositiu de Creu Roja a la Festa Major de Sabadell 2016

Imatge de complement

Creu Roja ha estat present en més d’una quarantena d’esdeveniments de la Festa Major de Sabadell, fet que ha estat possible gràcies a l’equip humà que hi ha participat.

 

Un any més Creu Roja ha estat present en un elevat nombre d’actes i esdeveniments de la Festa Major de Sabadell, serveis preventius, d’informació i atenció a les persones. 

En els grans concerts de Festa Major es va comptar amb la presència d’una clínica, fet que va permetre garantir una àmplia cobertura sanitària, en aquesta àrea hi van  participar més d’una trentena de persones entre equip mèdic, equip d’infermeria, socorristes, i voluntaris i voluntàries de l’equip de suport emocional i social.

Per altra banda, un altre punt d’atenció estava cobert per la ubicació de la carpa SOM.NIT, on joves ofereixen un seguit d’informació vers la prevenció i reducció de riscs i efectes que produeixen el consum de drogues a l’espai de les Barraques.

Per  últim anomenar l’assistència preventiva durant la Jornada Castellera, la passejada en bicicleta, la cursa popular entre altres, activitats on la ciutadania ha participat i s’ha implicat en una alt grau.

Si fem un balanç del dispositiu sanitari i total d’intervencions durant aquests dies de Festa Major s’ha fet un total de 214 assistències, 14 trasllats a centre hospitalari, 10 vehicles diferents i 217 places d’acció voluntària.

Des d’aquí volem donar les GRÀCIES a tot l’equip humà que ha fet possible el dispositiu sociosanitari de la Festa Major de Sabadell. Sense tots i totes vosaltres no seria possible.

Felicitats per l’exemple de solidaritat, humanitat i feina ben feta!

 

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies