93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Extens dispositiu per a la cobertura sòcio-sanitària de la Festa Major.

Imatge de complement

Més de 200 persones donaran resposta a les necessitats socio-sanitàries durant els quatre dies.

Creu Roja Sabadell conjuntament amb l’Ajuntament ha disposat un gran dispositiu personal i tècnic que permeti garantir la cobertura sòcio-sanitària, per la realització del dispositiu es compta amb la participació de 217 socorristes i tècnics, 2 persones integrants de l’equip de personal mèdic, 2 professionals d’infermeria, 2 vehicles auxiliars, 6 ambulàncies bàsiques i 2 ambulàncies avançades.

 

El dispositiu permetrà estar present en els actes en els que es preveu que hi hagi més afluència de públic com ara els concerts de Blaumut, Kiko Veneno, la jornada castellera, la cercavila i l’aplec de Festa Major.

 

Durant els diferents concerts que tindran lloc s’instal·larà una carpa clínica de suport per donar resposta a possibles incidents i necessitats que es puguin generar, alhora que hi haurà un equip de suport emocional que permetrà ajudar les persones que presentin algun problemes i en casos que sigui necessari que es puguin posar en contacte amb la seva família. Alhora es comptarà amb dos punts més de presència fixes, un mòdul ubicat a la Passeig de la Plaça Major i un mòdul al carrer Filadors.

 

Hi haurà també el punt d’informació Som.Nit al concert de Blaumut i Barraques, on un grup de voluntaris i voluntàries de Creu Roja Joventut de Sabadell podran oferir informació a la població dels riscos del consum de drogues.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies