93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Activitats per gaudir de la cultura catalana.

Imatge de complement

 Els infants de l’INN estiu gaudeixen d’una jornada amb Plataforma per la llengua a l’espai d’Òmnium.

Avui dia 13 de juliol els infants del projecte Divermón estiu han anat a la Seu d’Òmnium de Sabadell, espai on Plataforma per la Llengua realitza la seva activitat, s’ha decidit anar allà per que pugui ser un punt de referència per a ells i elles així com per a les seves famílies. 

La jornada ha constat de dues parts, la primera part ha sigut de benvinguda amb una explicació breu a nivell infantil sobre que és la PxlaLlengua. Enllaçant amb la benvinguda els nens i nenes han realitzat una activitat, plasmant en un mural les seves paraules preferides en català, han passat una bona estona argumentant que les millors paraules eren de dos tipus, d’una banda, aquelles que els hi recordaven a vacances d’estiu; piscina plataforma, platja, entre altres i d’alta banda, les de caire vivencial ; il·lusions, moments, vida i pau.. per a donar importància a aquestes paraules el mural servirà per decorar la sala on es duran a terme els Jocs de la Llengua de la Festa Major. 

La darrera part de la dinàmica el grup s’ha desplaçat al parc infantil del c/ Santa Teresa per a fer uns jocs en català, la muralla, el telèfon i la força.

Tant els infants com l’equip de voluntariat han gaudit de l’activitat, motivat amb la  Laura Benseny i la seva experiència en dinamització de grups, com a cloenda hem fet difusió del cinema a la fresca en català d’aquest dissabte 16 de juliol amb la pel·lícula Atrapa la Bandera a la Plaça Pompeu Fabra, Sabadell a les 22:00h

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies