93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

El dispositiu especial d’estiu arriba a més de 520 infants

Imatge de complement

Durant el mes de juliol es duu a terme la segona fase de l’Aliança per l’Alimentació Infantil

Aquest any és el tercer que realitzem el dispositiu d’estiu per l’alimentació infantil i el que fem en aquest dispositiu és l’entrega una targeta precàrrega per família amb un import de 52€ per infant becat garantint dos àpats.

L’objectiu d’entregar aquesta tarja és dignificar l’atenció a les persones i que elles puguin anar a comprar els productes que necessiten sent un complement als lots que s’entregaran des del Rebost i sobre tot poder comprar producte fresc de carn, peix i verdures.

Els requisits són famílies amb infants becats el 90-100% o bé amb situació sobrevinguda detectada pels equips d’atenció primària de serveis socials. El perfil de les famílies es amb escassos o sense recursos econòmics per fer front a aquestes necessitats alimentaries.

En aquest dispositiu, l’ajuntament fa l’aportació del 75% del dispositiu i CR posa el 25% més els recursos humans i logístics per dur a terme l’entrega.

Aquesta actuació s’emmarca dintre les accions que Creu Roja realitza durant tot l’any garantint l’alimentació infantil. Mensualment fem entrega de 47 targetes arribant a més de 60 Infants.

Totes aquestes  accions s’engloben dins l’Aliança Humanitària per l’alimentació infantil de Creu Roja. En aquest mes de juny comença la seva segona fase on es vol profunditzar en aquelles situacions on l’alimentació no està garantida.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies