93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Inici de l’espai infantil d’Estiu

Imatge de complement

Continuant l’espai que té lloc durant tot el curs escolar, aquest estiu els nens i nenes aprofundiran en la cultura popular durant la seva participació a l’INN Estiu.

 

Avui 27 de juny el iniciem l’espai estiuenc amb la participació de 30 infants d’edats compreses entre els 4 i els 12 anys, provinents de projectes propis i derivats dels serveis socials de la ciutat. Les activitats tenen lloc de dilluns a divendres en l’horari comprès de 9:00 a 13:00-13:30h fins a finals del mes de juliol.

L’INN aquest estiu per estimular la curiositat i la imaginació dels infants, s’enllaça amb activitats amb un centre d’interès, on trobem com a fil conductor la cultura popular catalana, amb la ciutat i amb altres grups familiars que no siguin els habituals i així ampliar les seves xarxes socials i relacionals.

Les dinàmiques i activitats que es realitzen estan vinculades al descobriment de coneixements de l’entorn d’una manera lúdico-educativa, tallers d’aprenentatge vers aquesta temàtica, manualitats on es realitzaran elements que tinguin a veure amb tradicions, cançons, llegendes, contes, així com sortides a espais emblemàtics de la ciutat de Sabadell. El seguit d’activitats permetran tenir un contacte directe amb l’observació directa i la interacció amb elements que ens envolten i ens relacionen amb l’entorn, cultura i llengua.

Durant les 5 setmanes de durada els nens i nenes a més gaudiran d’altres activitats, com natació, gràcies al conveni establert amb el Club de Natació Sabadell, sessions de cine, sessions experimentals de ciència, manualitats,  classes de Zumba, i una activitat conjunta amb nens i nenes participants d’altres casals municipals. Totes aquestes activitats estan dinamitzades per un equip de 8 voluntaris i voluntàries, dues tècniques i el suport de la inspiració que ofereix el nostre entorn.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies