93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

#26J servei de transport als col·legis electorals

Imatge de complement

L’Ajuntament de Sabadell i Creu Roja ofereixen el servei de transport de persones amb dificultats de mobilitat a les seus electorals.

 

Amb motiu de la celebració de les Eleccions Generals, l’Ajuntament de Sabadell ha contractat a la Creu Roja un servei que permetrà el trasllat de persones a les quals, per malaltia, discapacitat o edat avançada, els sigui físicament impossible arribar pels seus propis mitjans al seu lloc de votació el proper diumenge 26.

Les persones que necessitin aquest servei gratuït hauran de posar-se en contacte aquests dies o el mateix diumenge –tot i que és aconsellable trucar amb antelació– amb Creu Roja al telèfon 659 92 77 88 fins dissabte 25, o al telèfon 673 154 579 el mateix diumenge 26.

 

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies